Malin Ekhult

Malin Ekhult

Älmhults konstrunda 2019

Malin Ekhult är en Grafisk Designer, mönsterformgivare och förpackningsdesigner från Stockholm som bor i Diö sen några år tillbaka. Hon gillar smarta lösningar, skarpa kontraster och klara lekfulla färgkombinationer.

I slutendan blir nästan allt Malin skapar digitalt men det är inte helt ovanligt att processen startar med några handskisser som får agerar ramverk. Hennes telefon är en av hennes viktigaste verktyg och den är full av olika färgkombinationer, former och texturer. 

”det är få saker i livet som inspirerar mig mer än förgkombinationer, typografi och mönster! En av mina största inspirationskällor till design är från TV. En tv-serie eller film med en bra producent, grafisk formgivare eller fotograf kan vara en guldgruva när det kommer till färg, form och typografi. Att kolla på Jacques Tati’s filmer utan att bli inspirerad är en omöjlighet.”

Malin Ekhult (8)-min
Malin Ekhult (1)-min
Malin Ekhult (7)-min
Malin Ekhult (9)-min

Hallaryd

Ställer ut på Kimmelsbygd

  • Grafiksa design och mönster

  • Nr 19
  • 31 Aug – 1 Sep
  • 11:00 – 17:00
  • hello@malinekhult.com

Comments are closed.