Emma Ström

Emma Ström

Älmhults konstrunda 2019

De sköna kropparnas vackra linjer – ett möte mellan det abstrakta och det realistiska. Med enkla och lekfulla linjer skapas rörelse och liv på allt från målarduk och akvarellpapper, till drivved, gamla väggar eller korregerad plåt. Det enkla, men lika komplexa, är det som hela tiden fångar henne. Verkens samspel med omgivningen skapar en storslagen atmosfär för betraktaren att vila i, där hon hoppas stimulera och inspirera vår inre känslovärld. En vacker, interaktiv, kroppslig upplevelse under Konstrundan 2019.

emma ström-min
emma ström (9)-min
emma ström (8)-min
emma ström (7)-min
emma ström (6)-min
emma ström (1)-min
emma ström (4)-min
emma ström (5)-min

Älmhult

Ställer ut på Lokstallet Port 7-8

  • Prints, målningar och skulptur – blandat

  • Nr 22
  • 31 Aug – 1 Sep
  • 11:00 – 17:00
  • emma.josefina.strom@gmail.com

Comments are closed.