Vivianne Otsa 2021

Vivianne Otsa – Mitt innersta rum•

Är bosatt i Moheda i Småland. Mitt intresse för måleri och konst började tidigt då min far målade stora oljemålningar i familjens källare under mina uppväxtår. Jag har gått en ettårig konstutbildning i Stockholm men är för det mesta självlärd, autodidakt. Har deltag på ett flertal utställningar sedan 2009.

Mina målningar är gjorda i prickteknik, pointillism i akryl. Jag inspireras av naturen, djur och platser. Och snöar ofta in mig på ett motiv en längre tid. Hägern är ett av mina favoritmotiv. Liksom skymningen och havet. Nu har jag börjat måla båtar som lämnar hamn mot en oviss framtid. Där har jag min far i åtanke då han flydde från Estland under andra Världskriget.

Att måla ger mig en sån glädje och energi och är ett måste för mig. Genom min konst vill jag gärna förmedla en känsla som jag har och min förhoppning är att kunna förmedla detta till betraktaren.

Vernissage Lördagen den 10 april.

När 10 april – 22 maj 2021.

Var Kulturhuset Blohmé. (En trappa upp från Älmhults bibliotek)

Tid Konsthallen har öppet samma tider som biblioteket.

Varmt välkomna!

Add a Comment

You must be logged in to post a comment