Tony Roos 2019

Tony Roos•

Tony Roos föddes 1983 i Älmhult där han även är uppvuxen. Vägen till Tonys uttrycksform har varit bred och innefattat många år inom graffitin. Det avspeglas till viss del i hans verk i dag. Nu för tiden jobbar Tony främst i olja och akryl. ”Mina målningar växer fram av en interaktion mellan realism och abstraktion. Någonstans vid gränsen mellan kaos och lugn skapar jag mina målningar för att tillfredsställa min fascination med den mänskliga formen. Det finns något lugnande för mig med det grafiska mönstret som bygger anatomin i mina målningar. Det får mig att känna att jag har kontroll, om bara för det specifika ögonblicket som jag jobbar med min konst. Den här känslan är vad jag vill förmedla till min publik.”

När 12 oktober till 16 november 2019. (Vernissage lördagen den 12 oktober kl 17-19)

Var Kulturhuset Blohmé. (En trappa upp från Älmhults bibliotek)

Tid Konsthallen har öppet samma tider som biblioteket.

Hemsida
Instagram


Varmt välkomna!

Add a Comment

You must be logged in to post a comment