Jenny Säll Madsen – Älmhults konstrunda 2020

Jenny Säll Madsen

Älmhults konstrunda 2020

Bra konst, fantastisk konst, mindre bra konst eller rent av dålig konst. Allt ligger i betraktarens öga. Alla har en åsikt om den konst de upplever och kanske var det just detta som fick mig att vänta så länge innan jag valde att dela med mig av min. Jag har målat i hela mitt liv och mina alster har alltid varit uppskattade av familj och vänner. Likväl var det endast för ett fåtal år sedan jag kände mig bekväm nog med att hänga upp mina tavlor ens i vårt hem. Trots allt blottar du en del av dig själv när du visar din konst. Kanske spelar den berömda jantelagen en stor roll i detta? En tyst lag som formar oss utifrån samhällets inflytande. Oavsett tog jag modet till mig en dag och anmälde mig till en konstutställning. Det var dags att visa en del av mig, min konst, jag var redo för nästa steg.

Jenny Säll Madsen 2_porträtt_kr_2020_web

Jenny Säll Madsen 1_kr_2020_web


Möckelsnäs Diö

Ställer ut på Möckelsnäs Herrgård

Comments are closed.