Ewa Denward Olah – Älmhults konstrunda 2020

Ewa Denward Olah

Älmhults konstrunda 2020

Jag fotograferar med kamera, Canon EOS 600 D och mobilkamera Samsung Edgy . Jag fotograferar mestadels i stundens ingivelse och då är det praktiskt med mobilkamera. För mer planerade bilder använder jag systemkameran. Jag arbetar ibland med papier mache, ett fantastiskt levande material, som passar den inre konstnärens rörelse.  Var jag än är, i naturen, kör bil, cyklar, går på gata, så  ropar motiven på mina ögon. Min blick glider över landskapet, miljön och så plötsligt hör mina ögon ropet. Och jag blir helt uppfylld av ögon blicket, jag blir blickfångad i stunden. Ofta är det rop från vatten och ljus tillsammans. Det är färgerna. Rörelsen i vattenspeglingar, vattenvirvlar. Iskristaller. Mikropanorama. Makropanorama. Bilderna som drömtillstånd. Jag älskar det, jag njuter inombords och blir glad av färgerna och rörelserna och dansen mellan vatten och ljus. Kanske känner du detsamma! 

EWA DENWARD OLAH 1_kr_2020_web


Forreryd

Ställer ut i ForrerydLadan

  • Fotografi

  • Nr 17
  • 29 – 30 Aug
  • 11:00 – 17:00
  • ewadeo54@gmail.com

Comments are closed.