Avila Raja Jemilet Nadar – Älmhults konstrunda 2020

Avila Raja Jemilet Nadar

Älmhults konstrunda 2020

Jag kommer från Indien och bor i Älmhult sedan 15 år. Detta har inspirerat mig att måla landskap och natur. Färgglada målningar som hjälper till att fylla färger i livet ger hopp. Med hjälp av färgerna stärker jag mina drömmar. Det roligaste med måleri är att hur mycket jag än målar, så räcker det aldrig. Det är mitt bästa sätt att uttrycka mina känslor och framtidsdrömmar. Det ger mig chans att leva min dröm och får mig att känna att jag kan uppnå allt i livet.

Avila Raja Jemilet Nadar 1_kr_2020_web

Avila Raja Jemilet Nadar 2_kr_2020_web

Avila Raja Jemilet Nadar 3_porträtt_kr_2020_web


Paradiset

Ställer ut i egen ateljé

  • Måleri

  • Nr 21
  • 29 – 30 Aug
  • 11:00 – 17:00
  • avila_jemilet@yahoo.com

Comments are closed.